BLOGG

Tips inför bröllopet, graviditeten, familjelivet.

Vi längtar till december❤️ 

Igår fick jag testa på att stå framför kameran istället för bakom. Det känns så roligt att ha bilder och minnen från de stora händelserna i livet! 

Som ni förstår väntar en spännande tid för oss och därmed kommer jag inte ta emot lika många bokningar under en period framöver, men tveka inte på att höra av er angående fotograferingar, det kan finnas luckor där vi kan ses och fota 

___________________________ 
#familjefotografering #familjefotografvärmland #barnfoto #barnfotografering #fotografkarlstad #hannasfotografier #gravidfotograf #gravidfotografkarlstad #gravidvecka30 #gravidveckaförvecka #fotografhammarö #fotografvärmland #bröllopsfotografvärmland #höstfotografering
Läs hela inlägget »

SE HIT för ett toppenbra ERBJUDANDE!  
Just nu får du 50 % rabatt på din nästa valfria fotografering (ej bröllop) när du bokar en ordinarie fotografering hos mig. 
 
Perfekt för dig som vill föreviga bilder på familjen, graviditeten eller kärleken, och som har nära vänner som även de skulle uppskatta en fotografering. Då kan du ge bort en fotografering i present eller om ni bokar in fotograferingen samtidigt och gör det till en rolig upplevelse alla tillsammans. 
 
Eller varför inte passa på att boka in både en gravidfotografering och sedan en familjefotografering när ni har blivit fler i familjen. 
 
Erbjudandet gäller endast till 23/9. Vi väljer en dag för fotografering som passar oss alla. Välkommen att höra av dig för mer info! 
 
"Vi är så glada att vi valde just dig till vår fotograf! Du tog så väl hand om våra barn och fick de att känna sig trygga framför kameran. De undrade ju om vi redan var klara på slutet, de ville fortsätta leka. Så roligt!” – Emma 
 
www.hannasfotografier.se

Läs hela inlägget »

Tänk att mina fina och fantastiska vänner ska gifta sig nästa år! Åh vad jag ser fram emot er dag. 

Visste ni att jag erbjuder ett bröllopsmöte och provfotografering när ni bokar mig till er bröllopsfotograf? Det gör att ni kan använda era bilder till inbjudningskort och sätta upp bilder på er i bröllopslokalen. 

Läs hela inlägget »

Visste du att hösten är en fantastisk årstid för fotografering? Det blir så fint ljus och färgerna i naturen omger dig och din familj. Plus att så som vädret är just nu kan ni hålla er varma under hela fotograferingen. Titta här så fina höstbilder det blev på Olivia! 

Vill du också pryda väggarna hemma med bilder på dina barn? Passa på att boka nu! Finns fåtal tider kvar. Vi ser till att boka den dag som passar dig/er. 

Läs hela inlägget »

Hej alla barnfamiljer! Nu är det dags igen för mina minifotosessioner som har varit populära. Så nu erbjuds ännu ett toppenbra tillfälle för dig som vill föreviga bilder på barnen!

Nu i augusti blir det så fint ljus och somriga bilder!
Var? Karlstad
När? 28 eller 29 augusti, beroende på vädret

Såhär går det till:
Du skickar ett meddelande så att jag kan berätta mer.
Ni är välkomna till den bestämda platsen för fotografering i 10 min.
Några dagar efter fotograferingen kommer ni få välja ut vilka bilder ni vill ha. Det ingår 2 bilder i priset, priserna för bilderna utöver är enligt ordinarie priser (se hemsidan).
När ni valt ut era bilder levereras de via ett webbgalleri i både färg och i svartvitt.
Sedan har ni fri tillgång till beställning av bilder och förstoringar på egen hand, och ni har också fri tillgång till publicering av bilderna (vid publicering anges Foto: Hannasfotografier).
Pris 1450 kr

Dessa minifotosessioner blir av vid minst 3 bokningar. Så om du vill ta del av erbjudandet och föreviga somriga bilder på dina barn kan du tipsa dina vänner som också skulle vara intresserade
Ser fram emot att höra från er!

"Hanna är en jätteduktig fotograf. Vi är jättenöjda! Hon kan verkligen få barnen att skratta." - John Å
”Så duktig du är Hanna! Barnen var väldigt nöjda med allt!” - Hanna J

Läs hela inlägget »

Såhär skulle det kunna se ut hemma hos dig med bild på dina barn (på denna bild ser ni de söta barnen Majken och Valter) ! 
Ett bra tips till er som framkallar bilder, beställ gärna många mindre bilder men välj även ut någon bild som ni vill ha i en större ram! Det blir verkligen fint med en stor bild på barnen, familjen eller husdjuret! 
www.hannasfotografier.se
___________________________
#familjefotografering #familjefoto #familjefotograf #familjefotografhalland #familjefotografvärmland #fotograffalkenberg #fotografkarlstad #hannasfotografier #gravidfotograf #gravidfotografhalland #gravidfotografkarlstad #bröllopsfotograf #bröllopsfotografvärmland #bröllopsfotografhalland

Läs hela inlägget »

Visste du att du kan välja bland olika blomkransar att ha på huvudet vid en gravidfotografering? Det blir lite extra lyxigt och vackert! 

Läs hela inlägget »

Jag är så glad och tacksam över mitt jobb. Tänk att jag får följa familjer genom deras stora händelser i livet. 
Josefin och Johan träffade jag första gången när jag skulle fota deras bröllop. Sedan fick jag fota deras dotters dop och nu fick jag träffa de igen och fota familjebilder med deras lilla son. Jag är så glad! 

Läs hela inlägget »

Visst är det speciellt att se de första vitsipporna?! Att dessutom få fotografera då stärker vårkänslorna enormt! Titta här så fint det blir. 

Läs hela inlägget »

Har du kollat igenom alla olika sidor för att få inspiration till bröllopsfrisyren, men du kan fortfarande inte bestämma dig? Då är mitt tips, tänk vardag. Hur brukar jag se ut till vardags? Börjar du där vet du vad du trivs bäst i. Sedan kan du gå vidare och se om du kan piffa upp frisyren till en finare variant. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och att din personlighet kommer fram.
Brukar du ha utsläppt hår kan du ha levande blommor i håret, eller några fina hårsmycken. Gillar du uppsatt hår? Då kan du välja mellan en mer elegant frisyr eller en lösare håruppsättning.
Du kan också utgå från din klänning och eventuellt om du vill ha en slöja. Passar det bäst med uppsatt eller utsläppt hår? Vilket hårsmycke skulle passa fint till klänningen?
Här är två olika varianter på frisyrer. Båda är hur fina som helst men på olika sätt.
Vill du ha uppsatt eller utsläppt hår?

Läs hela inlägget »