KONTAKT/
OM MIG

Jag tycker om att baka!
Det är så rogivande att stå i köket och baka bullar, kakor, bröd, osv. Sedan brukar jag och min sambo ta med fika ut på våra mountainbikesturer. 

 Bea, vår snälla, fina hund. 

Här är jag och min sambo ute i längdskidsspåren. Vi tycker verkligen om att vara ute och hitta på olika aktiviteter. 

Karlstad

Jag utgår från både Karlstad och Falkenberg, och jag fotograferar i hela landet! Just nu utgår jag mestadels från Karlstad. 

Öppettider

Mer info kommer. Maila för mer info.

Epost

hannasfotografier@outlook.com

Ställ en fråga till mig

Mer om mig
När jag var liten tyckte jag om att dansa, jag studsade runt i huset på landet med den rosa balettdräkten och längtade tills balettlektionen skulle börja. Jag tyckte om att gå ut med våra kaniner i koppel och leka med grannbarnen. Jag står nära min familj och jag tycker om att resa, jag älskar långa stränder och fina storstäder. Mina favoriter är frukt och glass, mer specifikt melon och kokosglass (men all glass funkar ju såklart hihi). 

Min inställning har alltid varit och är fortfarande att allt går om man vill. Men nu den senaste tiden med mer betoning och förståelse för ordet ”vill”. 2019 blev jag utbränd, jag gick in i väggen, för ja, det var verkligen så det kändes. Från att ha haft hur många bollar i luften som helst, jobbat och studerat till att en dag stå i duschen, ramla ihop och sedan den närmsta tiden inte orka något annat utöver än att se till att äta och borsta tänderna varje dag. Utmattningssyndrom är vanligt idag, men det är många som inte vet vad det är eller hur det känns för den som är sjuk. Jag kommer inte skriva mer om detta här, men det är absolut inget jag håller undan att prata om, utan jag är hur stolt som helst över migsjälv som har fått kämpa med en dag i taget för att tillslut nu äntligen må bättre. Har du råkat ut för liknande? Hör av dig om du vill ha några tips och stöttande ord, det viktigaste är att komma ihåg att det är okej att ha de där jobbiga dagarna, för ju mer du accepterar dig själv till att få vara trött och ledsen, desto mer återhämtar du dig. 

Att fotografera är så roligt och energigivande för mig. Jag fotar utefter vilja och bokar in de kunder som jag känner gillar min bildstil. Jag känner efter när det är okej att jobba och när det är dags för paus. Då går jag ut på promenader, bakar eller fixar med mina växter. Detta har också lett till att jag funderat och lagt om mina fotopaket. Innan var det hur mycket jobb som helst, för det var ju så roligt! Jag hann inte tänka efter att jag egentligen jobbade för mycket. Nu vill jag istället fokusera mer på färre kunder och som innan kunna ge varje kund en bra fotografering från början till slut som blir en investering för er, och ha tid till allt för- och efterarbete som krävs, men samtidigt sedan ha tid till återhämtning, och prioritera mig själv och min familj. Det är ju som sagt väldigt mycket mer tid som läggs ned som fotograf utöver fotostunden och efter alla fotograferingar jag haft har jag fått med mig stor erfarenhet och känner mig trygg. Om jag får fota er familj, graviditet eller bröllop, så kommer vi få en rolig stund tillsammans där jag har planerat så att just er fotografering ska bli så bra som möjligt utefter plats och ljus. 

Som person är jag glad och har väldigt nära till skratt. Rörelseglädje är viktigt för mig och jag tycker om att pyssla med växter. Planering är en stor del av hur jag är som person, men numer är jag bättre på att komma ihåg att känna efter om jag orkar med det som är inplanerat eller om jag behöver ändra om något. Jag är inte så mycket för olika serier (förutom Solsidan. Bästa serien som gjorts!), utan jag följer istället tvprogram. På onsdagar är det ju såklart Bonde söker fru, tittar ni också på det? Visst är det bra! 

Som du säkert redan har förstått är fotograferingen en stor del av mig, det finns inget bättre än att fånga fina ögonblick i bilder som sedan blir fina minnen. Jag är specialiserad på bröllop, gravid och familjefotograferingar. Fotograferar i Värmland, Halland och runt om i landet. Eftersom jag tycker om det naturliga ljuset så fotograferar jag utomhus i den fina naturen, jag tittar efter platser som ger fint och vackert ljus. Vi bestämmer en tid och plats som passar för oss båda. Om det skulle bli regn ändrar vi datum till ett nytt. Ser fram emot att höra från dig!

KONTAKT: hannasfotografier@outlook.com