5 tips inför Alla hjärtans dag

5 TIPS INFÖR ALLA ❤️ DAG 
På söndag är det ju alla hjärtans dag, och här kommer några tips för er som vill hitta på något enkelt och roligt. 

❤️Planera en rolig aktivitet tillsammans. Packa en ryggsäck med fika och varm dryck, och gå sedan ut på en långpromenad. Pausa och se er omkring, kanske upptäcker ni någon ny fin favoritplats i närheten av där ni bor. 

❤️Överraska din partner med blommor och samtidigt säga något fint med antalet blommors betydelse. 
En blomma - Du är mitt allt.
Sju blommor - Jag älskar dig. 
Tio blommor - Vill du gifta dig med mig? 

❤️Har ni barn? Passa på att ta en heldag fri från ”måsten” och ge er ut i pulkabacken! 

❤️Har du funderat på en parfotografering eller familjefotografering? Passa på nu! Vad ger mer kärlek än att investera i värdefulla bilder som ger minnen för livet med de du älskar? Tänk att varje dag få se inramade bilder från just er speciella tid i livet. 

❤️Skriv ett fint brev till den du älskar och förklara hur mycket den betyder för dig. Om du har svårt att veta hur du ska uttrycka dig kan du välja ut en låt istället som du spelar upp. En låt som gör att du får fjärilar i magen och tänker på den du tycker om. 

Och kom ihåg, dessa olika tips gäller ju inte bara för alla hjärtans dag. Att visa kärlek på olika sätt kan man ju göra varje dag!  

Bröllopstips: För er som ska gifta er är detta bra saker för att visa uppskattning. 

Kommentera gärna: