5 fakta om mig

Hej! Det är så roligt att ni vill ta del av mitt brinnande intresse för fotografering. Ni som inte följt mig så länge kanske inte vet vem det är som står bakom kameran, så här kommer en bild och 5 olika fakta om mig. 

  • Jag bor vid kusten och utgår från Falkenberg. Jag tycker verkligen om havet, det kan både vara så vackert stillsamt men samtidigt så effektfullt. 
  • Mitt varför till fotograferingen är att få vara med och föreviga speciella händelser i livet. Mina föräldrar såg till att det skulle finnas foton på mig och mina syskon från när vi var små, som minnen. Och jag tittar ofta på gamla bilder och är så glad för dem. Jag vill hjälpa er att skapa just era speciella händelser till minnen att titta tillbaka på. 
  • En favorit hos mig är att äta fryst majs! Haha jag vet, många tycker det låter konstigt.. Är det gott? Svar, ja. Har du inte testat, gör det. Det är något med att de smakar sött och krispigt, men samtidigt lite kallt.  
  • Sommaren 2019 blev jag utbränd. Jag hade alldeles för mycket att göra under alldeles för lång tid. Det var svårt att känna av det för det var ju så roligt att ha saker att göra. Nu i efterhand förstår jag att huvudet/kroppen inte hann återhämta sig mellan plugg, jobb och allt annat som skulle göras. När utmattningen slog till så bestod mina dagar av att försöka ta mig upp från sängen och iallafall äta mat och borsta tänderna. Allt annat var oerhört långt borta. Det har verkligen varit tufft. Nu mår jag mycket bättre, men det tar tid för kroppen och framförallt för huvudet att läka. Jag har fått med mig en stor erfarenhet av detta och har verkligen insett att livet kan ändras snabbt på olika sätt så att göra det man vill är verkligen viktigt och även om det är svårt att lyssna på kroppen så är det också så viktigt. 
  • ‍Jag och min sambo Erik köpte mountainbikes för ett tag sedan och det var en bra idé för de har vi använt mycket. Det är så roligt att vara ute och röra på sig, samtidigt som man ser nya fina platser. 


Känner du igen dig i något av det jag skrivit? Dela gärna med dig något om dig! 

Fotograf i Halland, Hannasfotografier
Fotograf i Halland, Hannasfotografier

Kommentera gärna: